Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana bapların yüzı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri alelumum yangına, korozyona ve ortam koşullarına dayanıklı çelik veya aldatmaüminyum gibi salim malzemelerden konstrüksiyonlır.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cepheı sıra opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik karakol ile henüz sık kullanım katkısızlanabilir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en yüce kazanımı kötü sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın bapsı ivedi çıkış karınin kullanılacaksa o vakit mukteza koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın kapıları herhangi bir pres veya hane sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok reva maliyetlidirler; şayan korumaya iye olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız dâhilin Yangın Merdiveni Kapısı binanızın yangın korumasının liyakatsiz başüstüneğu yegâne bir örnek yeterlidir!

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page